top of page

Din boplats på bild eller film!

Boplats Fotografen är ett kollektiv av passionerade fotografer och filmare som har ägnat flera år åt att professionellt dokumentera olika boplatser och byggprojekt över hela Skåne. Genom att kombinera våra djupa kunskaper med omfattande erfarenhet inom filmproduktion, är vi dedikerade till att förverkliga varje uppdrag och framhäva det unika i varje objekt.

Vår styrka ligger i vår förmåga att detaljerat lyfta fram objekt med en kombination av kreativitet och teknisk skicklighet, säkerställande av högkvalitativa slutprodukter. Vi tror starkt på att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder, och lägger stor vikt vid att förstå deras specifika behov och förväntningar.

Varje projekt vi tar oss an är unikt, och vi anpassar våra metoder och strategier för att bäst möta de specifika kraven i varje enskilt uppdrag. Oavsett om det gäller att dokumentera en ny bostadssatsning eller ett pågående byggprojekt, är vårt mål att leverera resultat som inte bara möter, utan överträffar kundens förväntningar.

Mäklarfotografering som är en stor faktor till att locka spekulanter till visningen som sedan leder till försäljning. Boplatsfotografen hjälper er att framhäva er boplats på bästa möjliga sätt. 

Som avtalskund eftersträvar vi långtidsrelationer med våra kunder. Vi har under senaste år arbetat tillsammans med flertal olika mäklarbyrå samt byggbolag runt om i Skåne. 

Priser varierar beroende på vad 

dokumentationen går ut på. 

Hur många bilder? Hur lång video?

Vilken utrustning samt arbetskraft?

som krävs för att utföra uppdraget. 

Varför Boplatsfotografen?

Mäklarfotografering

Avtalskund

Priser

Klicka  på nedan alternativ för referens

Bilder
Video

KBSTUDIO MEDIA PRODUKTION

Köpenhamnsvägen 49, 217 71

info@kbstudiomedia.com

Tel: 073-582 33 30

ÖPPETTIDER

Mån-Tors: 10:00 - 16:00

Fredag: STÄNGT

​​Lördag: STÄNGT

​Söndag: STÄNGT

kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page