top of page
www.KBstudioMedia.se-128.jpg

Information till dig som gifter sig!

Vi förstår att planeringen av ett bröllop kan vara både spännande och överväldigande. För att underlätta för er har vi skapat en dedikerad flik där ni hittar användbara tips och råd för er stora dag. Här finner ni vägledning och inspiration för er bröllopsfotografering. Det är viktigt för oss att följa våra beprövade arbetssteg för att säkerställa att varje projekt utförs på bästa möjliga sätt.

 • Har du inspirationsbilder?
  Vänligen notera att våra kunder bör basera sina förväntningar på de bilder vi delar på våra sociala medieplattformar. Det är lätt att glömma faktorer som ljus, plats och väder när man ser inspirationsbilder. Var medveten om att er bröllopsdag är unik och dessa faktorer påverkar bilderna
 • Hur planerar jag min dag?
  Vänligen förstå att vår roll inte innefattar att vara bröllopsplanerare. Vårt uppdrag är att fånga er bröllopsdag genom bilder och film och följa det schema ni har satt upp. Om det uppstår förändringar eller avvikelser från schemat kommer vi självklart att diskutera detta med er för att säkerställa att vi fångar varje ögonblick på bästa möjliga sätt inför er dag.
 • Hur skapar jag mitt schema?
  När ni planerar ert bröllopsschema är det av yttersta vikt att ta hänsyn till specifika tider, avstånd mellan platser och varaktigheten för varje moment. Vi förstår att det kan vara svårt för er att exakt bedöma hur lång tid varje del tar. Om vi märker några betydande avvikelser, kommer vi att vara där för att hjälpa till med justeringar. Det är även nödvändigt att ni tar hänsyn till den tid vi behöver för att montera vår utrustning på plats innan era gäster anländer. Här är ett exempel på ett schema som kan underlätta planeringen: 12-13: Förberedelse av brudgum 13-14: Förberedelse av brud 14-14:30: Resa till parken (30 min avstånd) 14:30-15:30: Parkbilder 15:30-16: Resa till lokal (30 min avstånd) 16-17: Förberedelse av utrustning 17: Gästernas ankomst 18: Brudparets ankomst 20: Middag 22: Tårta 00: Avslut Detta schema ger oss en tydlig tidsram att arbeta med och säkerställer att vi är redo när era gäster och ni själva anländer. Kom ihåg att vi är flexibla och kan anpassa oss efter eventuella ändringar eller oförutsedda situationer som kan uppstå under dagen.
 • Råmaterial
  Vi förstår att ni som kunder kan ibland vilja inkludera leverans av råmaterialet (icke redigerat material). Därför är det viktigt att ni är medvetna om att dessa filer ofta är stora och kräver betydande lagringsutrymme. För att underlätta processen kan ni välja att antingen köpa en extern hårddisk eller en usb-enhet från oss eller tillhandahålla en enhet på själva bröllopsdagen. Observera att kostnaden för råmaterialet inte ingår i det ursprungliga priset. Dessa timmar är reserverade och nödvändiga för att utföra arbetet på ett noggrant sätt. Det exakta priset för råmaterialet kan variera beroende på mängden material som genereras. Prissättningen kommer att bestämmas efter bröllopet när vi har en klar bild av det totala materialet som filmats. Priset kan variera från 1800kr till 3000kr
 • Går det att avboka?
  Vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders behov på bästa möjliga sätt. När det gäller avbokningar, utvärderar vi noggrant olika faktorer och de skäl som ligger bakom beslutet. Det är av stor vikt att ni som kunder ger oss en tydlig förståelse för anledningen till avbokningen. Vi värdesätter våra kunders välbefinnande och ser till att de är nöjda, även om de väljer att avstå från våra tjänster. Förståelsen för det omfattande planeringsarbete som krävs inför ett bröllop är viktig. Därför återbetalas inte handpenningen, då den täcker administrativt arbete och förberedelser som redan har genomförts. Om det uppstår behov att ändra datum, välkomnar vi en öppen dialog för att hitta en lösning som passar både er som kunder och oss som leverantörer. Er tillit och kommunikation är avgörande, och vi är här för att stödja er genom varje steg av planeringsprocessen.
 • Drönare vid oväder
  Vi betonar vikten av att förstå att vi inte alltid kan styra de yttre faktorer som påverkar användningen av vår drönare. Olika hinder som väderförhållanden eller förseningar från kundens sida är omständigheter som ligger utanför vår kontroll. Därför är noggrann planering av yttersta vikt. Det är viktigt att vara medveten om att ibland kan oförutsedda omständigheter sätta stopp för att nyttja drönaren och det är något som KBstudio inte står för.
 • Leveranstider utav bröllop
  Leveranstiderna varierar beroende på vilket paket ni har valt. Vissa paket inkluderar endast fotografi och resulterar därför i en snabbare leverans. Det är en ömsesidig insats mellan oss och er som kund när det gäller framställningen av ert material. Vi arbetar ihärdigt för att leverera ert material så snabbt som möjligt. Varje bröllop är unikt och kräver sin egen tid och speciellt innehåll, inklusive val av låtar som är upp till er som kund. Vi vill betona att om ni blir försenade med att skicka in låtvalen efter att ni har fått vår mall, kan det förlänga leveranstiden för ert material. Generella leveranstider: Under högsäsong: 9-12 veckor Under lågsäsong: 8-10 veckor
 • Val av låtar
  Vi förstår att musiken spelar en viktig roll i att skapa den perfekta stämningen för ert bröllop. För att ge er möjlighet att skräddarsy er bröllopsvideo enligt era önskemål, tillhandahåller vi en låtmall där ni kan välja låtar för olika ögonblick under bröllopet, som ankomst av gäster eller matservering. För att erbjuda er den mest exakta och passande låtmallen, arbetar vi noggrant med redigeringen av bröllopsvideon tills vi når en framstegsnivå på 80-85%. Därefter skickar vi er mallen så att ni kan göra era val.
bottom of page